Vestlandets vakreste galleri

Utstilling med Trygve Amundsen – 20.november

Billedkunstner NFUK Trygve Amundsen er 20. november tilbake i Vognhallen på Os, og vi gleder oss til å se hva han har å by på denne gangen.
Amundsen definerer seg selv som impresjonist, og beskriver sin kunst som semi-abstrakt – dvs. at han skaper abstrakte motiv, ofte iblandet figurative elementer. Hvert eneste verk er bygget på impulser, opplevelser og inntrykk. Derav tittelen på denne utstillingen:


FRA INNTRYKK TIL UTRYKK
Ved bruk av sine teknikker skaper han spennendekunstverk av høy kvalitet.
Etter å ha presentert sin kunst i Bergen, Oslo og Stavanger, ble han invitert til Sverige for en stor separatutstilling. Siden har det bare ”ballet på seg” og han kan se tilbake på en lang rekke utstillinger rundt om i det store utland;  Louvre i Paris,  Spoleto og Bologna i Italia, Lisboa i Portugal, Tokyo, og USA: New York, San Diego, Fall River og i disse dager, på Cape Cod ved Boston. 
De seneste 5 årene har han hatt en flott utvikling i Taiwan, der han blant annet er invitert til å ha store separatutstillinger ved kunstgalleriene til de 2 største kunst-universitetene i landet. Han har også blitt vist frem ved Taiwans enorme kunst-messe, ”Art Revolution Taipei” flere ganger, og er i tillegg 2 år på rad (2019 og 2020) blitt kåret til finalist (beste i sin kategori) ved dette arrangementet, i konkurranse mot mer enn 4000 internasjonale deltagere.